Varstvo osebnih podatkov

Zagotavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007 in GDPR).

Katere podatke zbiramo

Ko se prijavite na e-novice ali izpolnite kontaktni obrazec, v sistem vnesete svoje ime in priimek in e-poštni naslov, torej podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo z vami.

S kakšnim namenom zbiramo osebne podatke

Namen zbiranja poslovnih podatkov na spletni strani www.zacera.si je poslovne oz. izobraževalne narave kar pomeni, da se v primeru, ko izpolnite kontaktni obrazec z namenom poslovnega sodelovanja ali pridobitve informacij z naše strani, strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije, vaše osebne podatke hranimo v naši bazi, na podlagi legitimnega interesa družbe. ZACERA Zavod za celostni razvoj človeka in samostojno življenje (v nadaljevanju: ZACERA) v tem primeru obdeluje in hrani vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja, neposrednega trženja in informiranja.

V primeru, da se prijavite na naše e-novice, nam s tem dovolite, da vam periodično pošiljamo sporočila (e-novice) preko spletnega ponudnika Mailchimp ali podobno. Vaše podatke zbiramo na podlagi vaše izrecne privolitve, v skladu s smernicami evropske direktive GDPR, z namenom da personaliziramo vašo uporabniško izkušnjo in vam posredujemo vsebine, ki vas najbolj zanimajo, izboljšamo izkušnjo na naši spletni strani, ali da lahko stopimo v stik z vami. Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite v samih novicah ali pa nam pošljete sporočilo z vsebino »ODJAVA« na naš email: info@zacera.si.

Rok hrambe osebnih podatkov

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih. Lahko tudi zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja. V tem primeru bomo v roku 15 (petnajstih) dni ustrezno preprečili uporabo vaših osebnih podatkov za namen neposrednega trženja.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm idr. Posredovane podatke bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja zahtevanih informacij z vaše strani. Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali. Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo občutljivih osebnih podatkov (npr. številke kreditnih kartic ali drugih podatkov), ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev.

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za ZACERA, v izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Piškotki

Ko prvič obiščete našo spletno stran, vas prosimo za dovoljenje za namestitev piškotkov, ki omogočajo normalno delovanje strani www.zacera.si. Dovoljenje lahko tudi zavrnete ali pa izklopite vse piškotke v vašem spletnem brskalniku. V tem primeru se lahko zgodi, da bo vaša izkušnja na spletni strani delno okrnjena.

Piškotke uporabljamo za:


    • analizo obiska spletne strani www.zacera.si na podlagi agregiranih statističnih podatkov in vedenjske analize (spletna analitika). Ti podatki so anonimizirani in ne vsebujejo vaših osebnih podatkov. Obdelujemo jih s spletnimi orodji zunanjih ponudnikov (Google Analytics, Yoast SEO).

Pravna obvestila

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletni strani ZACERA,  so last ZACERA in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, vendar morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja ZACERA.

Odgovornost

Po najboljših močeh se trudimo zagotavljati točne in ažurne podatke, objavljene na spletnem mestu , www.zacera.si vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za objavljene vsebine. Spletne strani so informativne in spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Lastnik spletne strani in vsebin: ZACERA Zavod za celostni razvoj človeka in samostojno življenje, Senožeče 82c, 6224 Senožeče, tel: 064 148 775, www.zacera.si, info@zacera.si

ZACERA ne sprejema odgovornosti za morebitno netočnost informacij ali škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Ne odgovarjamo za škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

ZACERA ne jamči in ne sprejema ali posreduje pritožb glede točnosti vsebin drugih spletnih mest, na katera kažejo morebitne povezave ali reference znotraj ZACERA spletnega mesta in ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih mestih. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo, dodamo ali odstranimo vsebino strani ZACERA spletnega mesta. Spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Vsebina v razdelku, ki je omogočena samo registriranim uporabnikom je zaupne narave. Prepovedano je deljenje, kopiranje ali distribuiranje navedene vsebine brez dovoljenja s strani ZACERA.

Kontakt

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov stopite v stik:

ZACERA Zavod za celostni razvoj človeka in samostojno življenje, Senožeče 82c, 6224 Senožeče, tel: 064 148 775, www.zacera.si, info@zacera.si